Wooncomplex Woerden

WijCk Wonen in Woerden is gerealiseerd in een groot complex met verschillende soorten woningen, een brede school en kinderopvangvoorzieningen. Op de eerste verdieping bevinden zich de 15 appartementen voor WijCk Wonen. Op een paar minuten lopen ligt winkelcentrum Tournoysveld. Op ca. 500 meter is er een bushalte; het treinstation Woerden is ca. 10 minuten fietsen. Kortom, een plek waar alle voorzieningen en het historische centrum dichtbij zijn.

In het complex zijn er 15 bij elkaar gelegen en apart toegankelijke WijCk Wonen appartementen. Het zijn overwegend tweekamerappartementen met een eigen woonkamer, aparte slaapkamer, badkamer met toilet en keuken. Deze appartementen variëren tussen de 32 en 40 m2. Een paar appartementen zijn groter. Deze appartementen zijn bestemd voor bewoners van 23 jaar en ouder.

Bekijk hier de locatie op Google Maps.

 (klik op plattegrond voor vergroten)

Wat zit er allemaal in de studio?

De wooneenheden zijn opgeleverd met minimaal een basis keukenblok en een 4 pits kookplaat. Deze maken deel uit van het gehuurde. In sommige appartementen zijn nog luxere keukens aanwezig; bij vervanging wordt dit een basiskeuken.

Omdat het een verzamelgebouw is, worden TV en internet gefaciliteerd door de verhuurder.

Wat kan je zelf nog regelen?

In principe moeten vloerbedekking, gordijnen, keukenapparatuur en verdere inrichting zelf geregeld worden. Soms kun je dit overnemen van de vorige bewoner.