Woerden: Jan Steenstraat

Gemengd wonen in het Schilderskwartier. Een wijk aan de noordkant van Woerden met tal van eigen voorzieningen voor onderwijs, sport en ontspanning en een overdekt winkelcentrum. Het centrum van de historische vestingstad bevindt zich op loopafstand.

In het complex aan de Jan Steenstraat bevinden zich sociale en vrije sector huurappartementen, koopappartementen en een brede school. Op de eerste verdieping heeft Kwintes WijCk Wonen voor 15 bewoners gerealiseerd. De appartementen zijn verhuurd sinds 15 december 2021.

Het wooncomplex

WijCk Wonen in Woerden is gerealiseerd in een groot complex met verschillende soorten woningen, een brede school en kinderopvangvoorzieningen. Op de eerste verdieping bevinden zich de 15 appartementen voor WijCk Wonen.

Voor wie?

WijCk Wonen is voor enthousiaste woningzoekenden, die op zoek zijn naar een eigen studio in een wooncollectief. 

Kosten

Bij WijCk Wonen huur je van Kwintes. Je tekent eerst een huurcontract van een jaar.

Geïnteresseerd?

Op dit moment zijn alle studio’s vol. Als geïnteresseerde kun je je opgeven via een formulier. Zodra er een plekje vrij komt nemen wij contact met je op!

Vaak gevraagd

Zoek je antwoord op één van de onderstaande vragen, of wil je zelf iets regelen? Dan hebben wij het één en ander voor jou klaar staan!